Tömegek számára teszik lehetővé a vezetékektől való megszabadulást.

A Xiaomi különösen kedvező árú termékeket készítő Redmi leánya ezúttal headsetként is funkcionáló, vezeték nélküli fülhallgatókkal jelentkezett. A feltehetően többek számára érdekes Redmi EarBuds 2C modell teljesen vezeték nélküli kialakítású, Bluetooth 5.0 segítségével csatlakozik a mobileszközökhöz.

Redmi EarBuds 2CForrás: Redmi

A töltőként is funkcionáló tokjában tárolt energiával együtt 12 órányi zenelejátszásra ad lehetőséget, ami nem zseniális, de a többség számára ettől még megfelelhet a tipikus üzemideje. Az izzadtságálló termék a beépített mikrofonjainak köszönhetően headsetként is használható, a hangminősége kapcsán nem bocsátkozott ígéretekbe a Redmi. A füles elsőként Indiában került piacra 1499 rúpiáért, körülbelül 6200 forintért.

Redmi SonicBassForrás: Redmi

A testvére a Redmi SonicBass, ez teljesen vezeték nélküli helyett nyakba akasztós dizájnt használ. A specifikációk terén ettől eltekintve annyiban különbözik tőle, hogy nagyobb méretű hangszórók vannak benne (elméletileg jobb a basszusa), dupla mikrofonos zajszűrésre képes, és szimultán két eszközhöz is hozzápárosítható. Indiában 1299 rúpiáért, azaz 5400 forintért vásárolható meg.

Egyelőre nem világos, hogy Európában mikor kerülhetnek forgalomba a fülhallgatók.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!