Még 2 évig marad a belógó szenzorsáv az iPhone mobilokon

Vágólapra másolva!
Egy megbízható szivárogtató szerint még az iPhone 13 okostelefonok előlapján is ott lesz a nagy érzékelősziget.
Vágólapra másolva!

Hamarosan bemutatja az Apple a négy új iPhone 12 okostelefonját. A várakozások szerint ezeknek az előlapja nem változik, vagyis a szenzorsáv ugyanúgy belóg majd a képernyőbe, mint az elmúlt három évben – marad tehát a nem túl modern, ám annál jellegzetesebb kinézet.

Forrás: Stuff

A megbízható Ice Universe iparági forrásoktól úgy tudja, hogy az érzékelősziget nem csak a most érkező iPhone 12 mobilokon lesz rajta, hanem a 2021 őszén debütáló iPhone 13 modelleken is – bár ott már valamivel laposabb lesz a benyúlás mértéke a kijelzőbe.

Bár effajta jóslatokat adni elég korai, de a mostani szivárogtató rendszeresen hitelesnek bizonyul, ráadásul azt is tudjuk, hogy a nagy gyártók ilyenkor már a következő csúcsmodelleken dolgoznak. Az Apple ezek alapján nem követi a fúrt kamerás vagy vízcseppes bevágású trendeket, hanem kitart az eddigi dizájnelképzelése és a Face ID rendszer mellett. Egyes szakértők szerint az Apple egészen addig kitarthat emellett, amíg a képernyő alá épített szelfikamerák jó minőségben elterjednek. Ez még évek kérdése lehet.