Kukázza a pár hónapja indult lövöldéjét az Amazon

amazon game studios crucible videojáték
Crucible
Vágólapra másolva!
Gigantikus bukás lett a nagy költségvetésű Crucible.
Vágólapra másolva!

Idén májusban nyílt béta formában elérhetővé vált számítógépekre az Amazon Game Studios első nagy költségvetésű játéka. A harmadik személyű nézetet használó, free to play üzleti modellű, hősös multiplayer lövölde Crucible meglepően kevés hírverést kapott, az elérhetővé válását követően pedig gyorsan fény derült a csend okára: nem sikerült túl jól.

Crucible Forrás: Amazon Game Studios

A sajtó és a játékosok szinte egyöntetűen rossz véleménnyel voltak róla: itt-ott erősen félkésznek tűnt, még kifejezetten erős gamer PC-ken is gondok voltak a teljesítményével, de ami a legrosszabbnak bizonyult minden hibája közül, hogy egyszerűen unalmas volt játszani.

A kiadása után egy hónappal a fejlesztők visszatették zárt bétába a Crucible-t, hogy kezdjenek vele valamit, azonban most inkább az egész projekt kukázása mellett döntöttek az illetékesek. Pár búcsúcsatát követően hamarosan le fogják tiltani a normál meccsekhez való csatlakozást, ám ezt követően az érdeklődők november 9-ig egyéni meccseket indítva még szórakozhatnak vele.

A tájékoztatás szerint a játék fejlesztőit más projektek között osztják szét, a mikrotranzakciókért valaha fizetett játékosok pedig visszaigényelhetik a pénzüket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!