A Huawei nem adja el a Honort, de erről pletykálnak

Vágólapra másolva!
Arról pletykálnak, hogy a márka túléléséért eladná a Honort a Huawei. Eközben Nagy-Britannia a kínai kormánnyal való együttműködéssel vádolja a Huawei-t.
Vágólapra másolva!

Ming-Chi Kuo egy olyan elemző, akinek a neve a szivárogtatók világában egybeforrt a megbízhatósággal. Legutóbb pedig azt állította, hogy a Huawei nagy valószínűséggel eladja a Honor márkáját. Amennyiben találnak vevőt, a Honort többé nem érintenék az amerikai korlátozások. Ennek köszönhetően pedig ismét bárkivel együtt dolgozhatna a cég, és chipeket is vehetne.

Forrás: mensxp

Míg jelenleg minden Honor mobilra jut egy szebb, jobb, drágább Huawei készülék, addig ebben az esetben szabadjára engedné a márkát a kínai gyártó. Állítólag ezzel a Honor mellett mindenki más is jól járna. A gond csak az, hogy a jelentést azóta törölte az eredeti közzé tevő ITHome, a Weibón pedig cáfolják a Huawei dolgozói, hogy a cég eladná a Honort.

A Huawei helyzete azonban nem javul, sőt: Nagy-Britannia kormánya egy hivatalos jelentésben azzal vádolta meg a Huawei-t, hogy egyértelműen bizonyítható módon együttműködik a cég a kínai kormánnyal. A Huawei szerint ennek az állításnak nincs bizonyítéka, tények helyett véleményekre támaszkodnak, az emberek pedig átlátnak a vádakon, és emlékeznek majd, hogy mit tett le a Huawei az asztalra az elmúlt években.