Nagytakarítás lesz a PlayStation Store-ban

konzolvásárlás 2014 ps4 playstation 4
A hostess holds a remote of a Playstation 4 at the Sony booth during the China Joy fair in Shanghai on July 31, 2014. The gamer fair China Joy (China Digital Entertainment Expo & Conference) opens its doors from July 31 to August 3, 2014. Sony said on July 31 it saw a $261 million first-quarter net profit thanks to brisk sales of its PlayStation 4 console and a weak yen, but said it still expects a full-year loss. AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
Vágólapra másolva!
Eltűnnek a webes felületéről a régebbi konzolok játékai.
Vágólapra másolva!

A PushSquare értesülései szerint a PlayStation 5 elérhetővé tétele előtt a Sony teljesen megújítja a PlayStation Store digitális játékbolt böngészős és mobilos felületét, az új verzió még októberben leválthatja a jelenleg fapadosat.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Johannes Eisele

A frissített változat egyik jelentős újítása, hogy kikerülnek majd a kínálatából a PlayStation 3, a PlayStation Vita és a PlayStation Portable játékok, így a jövőben már csak PS4 és PS5 konzolokra készült termékek lesznek megvásárolhatóak belőle. Ettől függetlenül a régi konzolokkal rendelkezők továbbra is tudnak majd digitálisan játékokat venni a gépekre előtelepített PlayStation Store-ból.

Az új generációs PlayStation Store élesítésével elméletileg törlődni fognak a kívánságlisták tartalmai, továbbá nem lehet majd témákat, avatarokat és alkalmazásokat vásárolni belőle.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!