Addiktív újdonságot hozott a Vivaldi böngésző

vivaldi böngésző
Retró játékot is hozott a Vivaldi 3.4 böngésző
Vágólapra másolva!
Plusz már manuálisan is beállítható a lapok periodikus újratöltése.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé vált Windows, Linux, macOS és Android platformokra a Google Chrome alapjaira épülő, ám elsősorban haladó felhasználóknak szánt Vivaldi böngésző legújabb változata. A 3.4-es kiadás messze legérdekesebb újítása, hogy a vivaldi://game különleges oldalán elérhető egy meglepően igényes és kidolgozott, retró grafikájú oldalnézetes platformer. A Vivaldia billentyűzettel és gamepaddel is játszható, de az efféle játékok esetében megszokott módon az utóbbival érdemes nekiállni.

Retró játékot is hozott a Vivaldi 3.4 böngésző Forrás: Vivaldi

Ezen túlmenően két említésre méltó újdonságot hozott a legújabb Vivaldi. Elsőként is testre szabhatóvá váltak a jobb egérgombos menüi: átrendezhető a tartalmuk, átnevezhetőek az opciók nevei, és akár egyedi parancsokat végrehajtó menüelemek berakására is lehetőség van.

A kettes számú újítás, hogy a megnyitott fülek jobb egérgombos menüjében manuálisan beállítható a periodikus újratöltésük frekvenciája, öt lépcsőben 1-30 perc közti opciók közül lehet választani.

A Vivaldi már telepített példányai maguktól frissülnek a legújabb verzióra, a számítógépes telepítőkészlete a hivatalos webhelyéről és az ORIGO Szoftverbázisról tölthető le. Az androidos kiadását a Play Áruházban találják az érdeklődők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!