Képeken a Galaxy S21 két változata

samsung galaxy s21
Samsung Galaxy S21
Vágólapra másolva!
Gyárból kiszivárogtatott CAD-fájlok alapján készültek a renderek.
Vágólapra másolva!

Újból lecsapott a jobbára csak az OnLeaks twitteroldal üzemeltetőjeként ismert Steve Hemmerstoffer, a forrásainak köszönhetően képes volt rendereket készíttetni a talán már januárban piacra kerülő Galaxy S21 termékcsalád két tagjáról. Ha minden igaz, akkor háromtagú lesz a széria, a Galaxy S21, a Galaxy S21 Plus és a Galaxy S21 Ultra modellekből állhat.

Samsung Galaxy S21 Forrás: OnLeaks / Voice

Az okostelefonok az előlapi esztétikájuk tekintetében lényegében azonosak lehetnek az elődjeikkel, azonban a hátlapjukon már akadhat egy feltűnő változtatás: a kameraszigetüket a mérnökök a lehető legnagyobb mértékben kitolhatták a telefonok széleihez, míg a jelenleg modelleken jól láthatóan a hátlapból emelkedik ki ez a rész.

Ez a módosítás jó eséllyel csak kozmetikai jellegű, bár persze nem zárható ki, hogy valamiféle elsőre nem nyilvánvaló megfontolás is áll a háttérben. Kamerákból a jelek szerint ugyanannyi lesz az új mobilokon, mint az elődjeiken: az S21 hármat, míg az S21 Ultra négyet kaphat.

Samsung Galaxy S21 Ultra Forrás: OnLeaks / Voice

A Galaxy S21 elvileg 6,2" körüli érintőkijelzővel rendelkezhet, a mérete pedig 152 × 71 × 7,9 (a kameraszigetnél 9) mm lehet. Ezzel szemben a Galaxy S21 Ultrába 6,7-6,9" közti megjelenítőt tehettek a mérnökök, a mérete pedig a CAD-fájl alapján 165 × 76 × 8,9 (a kameraszigetnél 10,8) mm.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!