Válaszolhat az iPhone 12 minire a Xiaomi

Vágólapra másolva!
A Xiaomi mindig is igyekezett követni az Apple-t, az iPhone 12 mini mintájára jöhet a Xiaomi Mi 11 SE vagy a Redmi K40 Mini.
Vágólapra másolva!

Az Apple iPhone 12 mini sok rajongót szerzett magának, hiszen 5,4 hüvelykes méretével igen kompakt, és a Pixel 5 is részben azért népszerű, mert kicsi. Az elmúlt években ugyanis majdnem minden mobil hatalmasra nőtt. Bár elemzők szerint az iPhone 12 mini csak korlátozott sikerekre számíthat, a kategória összességében népszerűnek ígérkezik.

Forrás: cnn

Olyannyira, hogy a jelentések szerint a Xiaomi is készül már az iPhone 12 mini alternatívájával, azt viszont még nem tudni, hogy ez Xiaomi Mi 11 SE néven vagy Redmi K40 Miniként jelenik meg. A Xiaomi egyébként gyakran másolja az Apple húzásait, ha úgy érzi, hogy az előnyökkel járhat.

A Redmi igazgatója egyébként a Weibón már utalt rá, hogy készül a mini Redmi csúcsmobil, de nincs kizárva, hogy az SE modellt is visszahozzák a Xiaomi Mi 11 sorozatba. Snapdragon 875 chippel és kompakt méretekkel valószínűleg sikerre számíthat a Xiaomi.