Jövőre csúszott az Apex Legends switches rajta

apex legends videojáték
Apex Legends
Vágólapra másolva!
Viszont legalább dátumot kapott a steames kiadása.
Vágólapra másolva!

Régóta alig hallani a tavaly február elején váratlanul elérhetővé vált és nagy sikert aratott Apex Legends battle royale játékról, azonban a jelek szerint továbbra is elég komoly az iránta való érdeklődés ahhoz, hogy pénzt invesztáljon a fejlesztésébe az Electronic Arts.

Apex Legends Forrás: Respawn Entertainment

A Titanfall-játékokat jegyző Respawn Entertainment most két hírrel is szolgált a free to play játék kapcsán. A rosszal kezdve az idei év helyett csak valamikor 2021-ben válhat elérhetővé a Nintendo Switchre készült változata, mivel a jelenleg PC / PS4 / Xbox One platformokat támogató termék sokkal gyengébb hardverre való átportolása jelentős és váratlan kihívásokat tartogatott a fejlesztők számára. A stúdió vezetője szerint nem szeretnének egy komoly gondokkal küzdő switches változatot kiadni a kezeik közül, így nem tudják tartani az idénre beharangozott megjelenést.

Szerencsére Chad Grenier jó hírrel is tudott szolgálni, a számítógépeken jelenleg csak az EA Origin kliensprogramból elérhető Apex Legends november 4-én a Steamre is megérkezik. A két PC-s változat teljesen átjárható lesz, azaz a letöltés helyétől függetlenül együtt tudnak játszani a játékosok, továbbá a haladásuk is szinkronizálódik a steames és az origines kiadások között.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!