Infravörös éjjellátó is van a DooGee mobiljában

doogee s96 pro
DooGee S96 Pro
Vágólapra másolva!
Bő hatezer milliamperes akku került a túlélőmobilba.
Vágólapra másolva!

Különleges készülékkel állt elő a kártyafüggetlenül olcsóbb mobilokat nézegetett vevők által biztosan ismert DooGee mobilgyártó, az S96 Pro modelljét elsősorban a természetjáróknak szánja. Ennek megfelelően konkrétan strapamobilról van szó, IP68 / IP69K / MIL-STD-810G minősítésekkel rendelkezik, így racionális keretek között vízálló és porálló, bírja a rezgéseket és a reptetéseket, plusz elvileg -55°C és +70°C környezeti hőmérséklet között használható.

DooGee S96 Pro Forrás: DooGee

A talán legnagyobb érdekessége, hogy a gyártó szerint világelsőként infravörös éjellátóval is rendelkezik, ezt a funkció egy 20 MP-es Sony szenzor biztosítja. A telefon fő kamerája 48 MP-es, a széles látószögű kamerája 8 MP-es, a negyedik hátlapjából kikandikáló érzékelő pedig egy 2 MP-es makrókamera. A szelfikamerája 16 MP-es.

A cég szerint rossz fénykörülmények között is egész jó fotók készíthetőek az eszközzel, a fő és ultraszéles kamerái a Samsungtól származnak. Összesen nyolc fényforrás található a hátlapján, ebből négy klasszikus LED, négy pedig infravörös, az ígéret szerint teljes sötétségben olyan 20 méteres távolságig lehet jó fotókat készíteni a mobillal.

DooGee S96 Pro Forrás: DooGee

A DooGee S96 Pro további érdekességei közül kiemelhető a 6350 milliamperes akku (10W vezeték nélküli töltéssel és 24W vezetékes gyorstöltéssel), a Mediatek Helio G90 rendszerlapka, a 8 GB memória, a 128 GB bővíthető háttértár, az NFC, továbbá az oldalán lévő ujjlenyomat-olvasó. Az Android 10-zel érkező telefonba 6,22 hüvelykes LCD megjelenítő került, de csak 1520×720 pixeles a panel, bár ez feltehetően nem a világ vége a célközönségének.

Az okostelefon novemberben válik elérhetővé 300 dolláros, olyan nettó 93 ezer forintos áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!