Már képes a YouTube-ra közvetíteni a Zoom

zoom videochat videokonferencia videocsevegés tárgyalás megbeszélés meeting
Zoom
Vágólapra másolva!
Plusz a végpontok közti titkosítás is elérhetővé vált.
Vágólapra másolva!

Az ígéretnek megfelelően megjelent a Zoom videocsevegő szolgáltatás legújabb változata, amely számos kisebb-nagyobb reszelés mellett két sokak számára érdekes újdonságot is hozott. Az egyik a béta formában már aktiválható, végponttól végpontig tartó titkosítás, ennek bekapcsolása esetén az eddiginél masszívan nehezebb lehallgatni a videokonferenciákat.

Zoom Forrás: Zoom

Az átlagos felhasználók számára ennél talán jóval érdekesebb, hogy immáron élőben közvetíthetőek a YouTube-ra a megbeszélések. Ez nagyon jól jöhet azoknak, akik nagyközönség számára érdekes videokonferenciákat kívánnak tartani, hiszen a közvetítéssel bárki könnyedén nézheti mobilon és számítógépen a megbeszéléseket, nem kell ehhez linket keríteniük és appot telepíteniük. Ráadásul a YouTube-on akár ezrek is követhetik szimultán a közvetítéseket, kikerülhető vele a zoomos csevegések résztvevőlimitje.

A YouTube-ra való közvetítés további előnyei, hogy így nagyobb közönséget lehet elérni a megbeszélésekkel, ráadásul aki lemaradt volna az élő adásról, az könnyedén vissza tudja nézni a videomegosztón egy számára alkalmas időpontban a felvételét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!