Megtartja a 108 megapixeles kamerát a Galaxy S21 Ultra

Vágólapra másolva!
Egyre jobban körvonalazódik, hogy milyen hardverekkel érkezik a Samsung Galaxy S21 Ultra.
Vágólapra másolva!

A kiszivárgott dizájntervekből már tudjuk, hogy szemben a lapos kijelzős Galaxy S21 és Galaxy S21+ modellekkel, a Galaxy S21 Ultra megtartja a lekerekített szélű képernyőt. A Samsung már januárban bemutathatja a legújabb csúcsmobiljait, és a szivárgásoknak köszönhetően egyre jobban körvonalazódik, hogy ezek mit tudnak majd.

Forrás: tom's guide

A Galaxy S21 Ultráról azt beszélik, hogy a képernyője egy picit összemegy, 6,8 hüvelykes lesz, de már 144 Hz-es képfrissítést tud majd. Megtartja a készülék a Samsung 108 megapixeles fő kameráját és a 40 megapixeles szelfikamerát is. A hátlapra összesen négy kamera kerülhet. A Snapdragon 875 chip helyett Exynos 2100 lapkát használ majd a Samsung, ami ezúttal remélhetőleg nem lesz teljesítményben és üzemidőben hátrányban.

Az akkumulátor 5000 mAh-s kapacitással rendelkezik majd, és ugyanolyan gyorsan lesz tölthető, mint a jelenlegi Samsung csúcsmodellek. Az Android 11 és a One UI 3.0 sem hoznak újdonságot a meglévő szériákhoz képest. Vagyis a Galaxy S21 Ultra nem hoz forradalmi újdonságokat, inkább tovább csiszolja a Samsung elképzeléseit.