Nem képes tartani a bejelentett kiadási dátumokat az Ubisoft.

A Cyberpunk 2077 háromhetes csúszásával nem ért véget a gamerek számára elsőre rossznak tűnő hírek sora, a részvényeseknek adott tájékoztatásában az Ubisoft bejelentette a Far Cry 6 és a Rainbow Six Quarantine kiadásának elhalasztását. A játékok a koronavírus-járvány okozta gyártási nehézségek miatt csak valamikor 2021 áprilisát követően jelenhetnek meg.

Far Cry 6Forrás: Ubisoft

A kettő közül a többségnek az eddig 2021. február 18-as megjelenéssel reklámozott Far Cry 6 elhalasztása fájhat. A reklámszöveg szerint a Kuba által inspirált Yara szigetén játszódó, nyílt világú akciójáték a széria eddigi legambiciózusabb része, az éppen megdöntendő diktátorát pedig a Breaking Badből ismert Giancarlo Esposito játssza, amire szintén sokan felkapták a fejüket.

Az Ubisoft egy vadiúj csapata által fejlesztett Rainbow Six Quarantine ezzel szemben egy háromfős kooperatív akciójáték, a közeljövőben játszódó címben embereket gazdatestként használó, földönkívüli eredetű paraziták által vezérelt ellenfelek ellen kell helyt állni. A terméket eddig jövő márciusi kiadással hirdette az Ubisoft.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!