AirPods Prókat hív vissza az Apple

apple airpods pro fülhallgató headset
Apple AirPods Pro
Vágólapra másolva!
Hanghibák lehetnek az október előtt legyártottaknál.
Vágólapra másolva!

Újabb globális termékvisszahívási programot jelentett be az Apple, ezúttal a 2020 októbere előtt legyártott AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgatók egy részét hajlandó ingyen cserélni, miután kétféle kellemetlen hanghibát is azonosított bennük a vásárlói panaszok alapján.

Apple AirPods Pro Forrás: Apple

Az egyik problémát a hang recsegése vagy statikus zajai jelentik, ezek telefonhívás és zenehallgatás közben is jelentkezhetnek, a környezeti hangerő növekedésével egyre hangosabbá válnak. A másik gondot az aktív zajszűrés nem megfelelő működése okozza, például nem hallatszanak a mély hangok, vagy túlságosan beszűrődnek a környezeti zajok.

A problémáktól szenvedőknek egy hivatalos Apple-szervizbe kell vinniük vagy küldeniük az AirPods Próikat, a technikusok a tesztelésüket követően döntenek a nem megfelelően működő balos vagy jobbos, adott esetben pedig a teljes pár ingyenes cseréjéről. További információk itt olvashatóak a visszahívási programról angolul, hírünk írásakor még nem volt magyar nyelven elérhető a tájékoztatás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!