Óriásakku került a Motorola megfizethető mobiljába

motorola moto G9 power
Motorola Moto G9 Power
Vágólapra másolva!
Táblagépekben szoktak 6000 milliamperes telepek terpeszkedni.
Vágólapra másolva!

Újabb okostelefont dob piacra az elsősorban a praktikusságot szem előtt tartók számára a Motorola, a Moto G9 Power legfontosabb tulajdonságát a 6000 milliamperes akkumulátor adja. A gigászi telep szerencsére 20 wattal gyorstölthető, a gyártó szerint 60 órányi folyamatos használatra elég töltést képes tárolni. Sejthetően az akku miatt aránylag nehéz a telefon, 221 grammot nyom.

Motorola Moto G9 Power Forrás: Motorola

Az Európában kártyafüggetlenül olyan 72 ezer forintért hamarosan piacra kerülő okostelefonnak más téren sem kell szégyenkeznie, de az árból sejthetően azért nem kell csodára számítani: 6,8 hüvelykes és 1640×720 pixeles IPS érintőkijelzőt, nyolcmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 662 rendszerlapkát, 4 GB memóriát, továbbá 128 GB bővíthető háttértárat kapott.

Az előlapi kamerája 16 MP-es, a fő hátlapi kamerája pedig 64 MP-es, az utóbbi mellett egy-egy 2 MP-es makrókamera és távolságérzékelő kaptak még helyet. A további érdekesebb tulajdonságai közül kiemelhető az USB-C csatlakozó, az NFC, az audio Jack, a WiFi ac, továbbá az Android 10.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!