Olcsón lesz játszható a Jedi: Fallen Order

bestgame2019
Star Wars Jedi: Fallen Order - Természetesen a nagy Star Wars-őrületben nem maradhat ki ez sem. A Fallen Order egy nagyon jól sikerült külső nézetes akciójáték, ahol egy olyan fiatal jedit alakítunk, aki túlélte az Uralkodó és Darth Vader kivégzési hullámát.
Vágólapra másolva!
Bekerül a nagy sikert aratott játék az EA Play-előfizetésbe.
Vágólapra másolva!

Kiváló hírrel szolgált az Electronic Arts a Csillagok háborúja iránt érdeklődő játékosok számára, 2020. november 10-től bekerül a havidíjas EA Play szolgáltatásába a tavaly novemberben megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order. A döntés a játék által támogatott összes platformot érinti, így PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series eszközökön is elérhető lesz az ajánlat. A szolgáltatás havidíja platformtól függően olyan 1000-1500 forint, de az egy évet előre kifizetők jelentős kedvezményt kapnak.

Star Wars Jedi: Fallen Order Forrás: EA

A Titanfallokat és az Apex Legends-et készített Respawn Entertainment minden idők egyik legjobb egyjátékos Star Wars játékát tette le az asztalra a Jedi: Fallen Orderrel.

„A játék főszereplője Cal, egy Jedi növendék (padawan), aki túléli a 66-os parancs utáni mészárlást. Az események nem sokkal a Star Wars III. Rész: A Sith-ek Bosszúja után kezdődnek. Cal bujdokolni kényszerül, és el kell rejtenie erejét a Birodalom őrszemei elől. Egy szerencsétlen eset miatt fény derül rá, hogy képes bánni az Erővel, ezért menekülnie kell, és néhány szövetséges segítségével valódi Jedi lovaggá kell válnia, hogy felvegye a harcot a sötétség ellen" – olvasható a leírásában.

Star Wars Jedi: Fallen Order minimum PC rendszerigény:

  • 64 bites Windows 7 / 8.1 / 10
  • Intel Core i3-3220 vagy AMD FX-6100 processzor
  • NVIDIA GeForce GTX 650 vagy AMD Radeon HD 7750 videokártya
  • 8 GB memória, 55 GB háttértár

Star Wars Jedi: Fallen Order javasolt PC:

  • 64 bites Windows 7 / 8.1 / 10
  • Intel Core i7-6700K vagy AMD Ryzen 7 1700 processzor
  • NVIDIA GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon RX Vega 56 videokártya
  • 16 GB memória, 55 GB háttértár

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!