200 wattos gyorstöltésen dolgozik a Xiaomi

Vágólapra másolva!
Sok újdonságot hozna a Xiaomi: 200 wattos gyorstöltést, 2K-s kijelzőt és képernyő alá épített szelfikamerát.
Vágólapra másolva!

Digital Chat Station jól értesült forrásai már tudni vélik, hogy milyen új technológiákkal készül 2021-re a Xiaomi. A kínai gyártó állítólag továbbra sem döntött a Mi Mix szériáról, így annak sorsa függőben van, és bár elképzelhető, hogy jönnek összehajtható Xiaomi mobilok, a Mi Mix 4 nem valószínű, hogy készülne.

Forrás: xiaomiplanet

A Mi 11 Pro ellenben készül, és állítólag számos fejlett technológiával érkezik. A Xiaomi szokásához híven igyekszik nagy számokkal felhívni magára a figyelmet. Állítólag 200 wattos gyorstöltést, 2K-s kijelzőt és képernyő alá épített szelfikamerát szeretne hozni 2021-ben.

A 200 wattos gyorstöltés kissé optimistán hangzik, ráadásul a Mi 10 Ultra tesztjeiből kiderült, hogy a jelenlegi 120 wattos rendszer is csak nagyjából 80 wattal tölt a gyakorlatban, igaz, így is elképesztően gyors. A gond csak az, hogy nagyon melegszik közben az akkumulátor, ami hosszabb távon nem tesz valami jót az energiaforrásnak és az üzemidőnek sem. Nem valószínű, hogy egy 200 wattos rendszernél ezt a gondot máris megoldották volna.