A legtöbb helyen a Google Pixel 4a 5G is elérhetetlen

Vágólapra másolva!
Egyes európai országokban már előrendelhető a Pixel 4a 5G, máshol viszont a Pixel 5-öt is esélytelen beszerezni.
Vágólapra másolva!

A Google már a Pixel 5 és a Pixel 4a 5G bemutatóján lemondóan nyilatkozott a jelenlegi mobilpiaci szerepléséről, és olyan gyenge keresletre számít az új készülékei iránt, hogy elsőre csak 800 000 darab értékesítésében bízik. A rajongók egyből felhívták a figyelmet, hogy ha talán több országban lenne elérhető a két új Pixel mobil, akkor az érdeklődők venni is tudnának ezekből.

Forrás: androidpit

Igazuk lett a kritikusoknak, ugyanis a Pixel 5-ből a legtöbb országban továbbra is lehetetlen szerezni, az alternatívát leginkább az Amazon vagy a külföldi ismerős jelentheti hazánkban is, de sokszor csak jelentős felárral lehet így is hozzájutni egy új Google-mobilhoz. Most a Pixel 4a 5G-vel is ugyanezt játssza a Google.

A készülék Franciaországban, Írországban, Nagy-Britanniában és Németországban is előrendelhető lett átlag 499 euróért, viszont más régiókban esélytelen egyelőre ilyet szerezni. Az ajándék Bose QuietComfort 35 II sem jár mindenhol a mobilhoz. Azt nem tudni, hogy a kiszállítások mikor kezdődnek, és azt sem, hogy a jövőben javul-e a Google okostelefonjainak elérhetősége.