Mégsem hagyja el az achievementeket az Ubisoft

assassins creed valhalla videojáték ubisoft
Assassin's Creed: Valhalla
Vágólapra másolva!
Félretájékoztatta a számítógépes játékosokat a vállalat.
Vágólapra másolva!

Kisebb botrány tört ki a napokban az Ubisoft terméktámogatási fórumán, miután az általunk is tesztelt Assassin's Creed: Valhalla számítógépes változatában nem voltak a haladásért és egyéb tettekért feloldható achievementek, az Ubisoft illetékese pedig azt írta az ezzel kapcsolatos kérdésekre, hogy a jövőben nem is lesznek ilyenek a francia kiadó PC-s játékaiban. Helyette csak a játékokon belüli kihívásrendszer lesz elérhető.

Assassin's Creed: Valhalla Forrás: Ubisoft

A népszerű jutalmazási plecsnikkel való leszámolás nagy értetlenkedést váltott ki, hiszen rendkívül népszerűek, a fejlesztők számára minimális erőfeszítésbe kerül az elérhetővé tételük, plusz az Ubisoft már jó ideje párhuzamosan használja ezeket az említett játékbeli kihívásokkal.

Vasárnap kiderült, hogy az Ubisoft illetékesének magyarázata tényleg sántított: félreértés történt a cégen belüli kommunikáció során, a kiadó továbbra is támogatni fogja PC-n az achievementeket.

A Valhalla számítógépes kiadásából véletlenül maradtak ki, de hamarosan utólag elérhetővé válnak benne.

Mondjuk ez is érdekes magyarázat, elég nehéz elhinni, hogy a Valhalla kiadása során senkinek sem tűnt fel a kiadónál a jutalomplecsnik kifelejtése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!