Bréking: Baby Yoda bekerült a Minecraftba

Vágólapra másolva!
Mindenki kedvenc új Star Wars-karaktere itt is nagyon cuki.
Vágólapra másolva!

Javában fut a Disney+-on a The Mandalorian című Star Wars-sorozat második évadja, amiben annak rendje és módja szerint visszatért mindenki új kedvence, a valaha készített legcukibb Star Wars-karakter, akit az internet népe egyszerűen csak Baby Yoda névre keresztelt el - holott, ugyebár nem a kölyök Yodáról van szó valójában, de hát mivel a faj neve nem ismert, így jobban híján maradt ez.

Forrás: Origo

Mindenki legnagyobb örömére most pedig a Minecraftban is találkozhatunk majd vele, ugyanis egy új, Star Wars-témájú kiegészítő jelent meg a játékhoz, ami mindenféle újdonságot hoz a klasszikus trilógiából, valamint a The Mandalorian-sorozatból.

A csomagban található egy új térkép, egy rakás új modell és skin, valamint a hivatalos soundtrack. Olyan legendás helyszínek elevenedhetnek meg a játékban, mint a Halálcsillag, az ewokok faluja, a Mos Eisley-i kocsma, Jabba palotája, Tatooine, vagy éppen a Hoth bolygó, természetesen egy rakás AT-AT lépegetővel együtt.

Forrás: Origo

Persze mindez a Minecraft sajátos, szögletes, voxeles grafikai stílusával jelenik meg a képernyőkön, így Baby Yoda (ha lehet) még cukibb, de még a félelmetes Jabba is egészen zseniális.

Természetesen nem ez az első eset, hogy a Minecraft és a Star Wars összeolvad, így eddig is elérhető volt egy rakás tartalom a játékban, amik persze ezután is megmaradnak majd. Az új Star Wars-csomag 1300 coinba kerül, ami nagyjából 5 dollárnak megfelelő összeget tesz ki.