Munkára, tanulásra vagy akár szórakozásra is alkalmasak az új Samsung monitorok.

Az új monitor azoknak készült, akik az elmúlt hónapokban távmunkában dolgoztak, az otthonukban tanultak és szórakoztak. A Samsung Smart Monitorok hatékonyan működnek együtt mobil- és PC eszközökkel, emellett kiválói irodai és oktatási szolgáltatáscsomaggal érkeznek. A felhasználók hozzáférhetnek a Smart Hub funkciókhoz, amelyek a Samsung Smart TV modellekhez hasonló, teljeskörű szórakoztató központot tesznek elérhetővé.

A dolgozó sarokból szórakoztató központot vazsolhatunk egy pillanat alatt.Forrás: lkworld/Lks_

A Samsung Smart Monitor könnyedén csatlakoztatható számítógépekhez és okostelefonokhoz. A felhasználók egy koppintással kapcsolódhatnak az okoseszközeikhez a Tap View, az App Casting vagy az Apple AirPlay 2 segítségével.

A monitoron a Samung DeX alkalmazásnak köszönhetően mobileszközökkel is teljeskörű PC élmény érhető el.

A beépített Wi-Fi-nek köszönhetően az otthonról dolgozók és a diákok számára a kijelzőn PC kapcsolat nélkül is elérhetők a Microsoft Office 365 alkalmazások, így a dokumentumok közvetlenül a monitorról megtekinthetők, szerkeszthetők és menthetők a felhőbe. Az eszköz a Távoli Eléréssel vezeték nélkül is csatlakoztatható számítógépekhez, így a tartalmak akkor is hozzáférhetők otthonról, ha azok éppen az irodai gépen találhatók. Az USB Type-C csatlakozón keresztül egyszerre lehetséges a kép- és adatátvitel, illetve akár 65 wattos töltést is lehetővé tesz, így nem lesz tele vezetékekkel a monitor környéke. A többféle USB port és a Bluetooth 4.2 technológia sokoldalúan használhatóvá teszik a monitort, a hangzásért pedig a beépített kétcsatornás hangszóró felel.

A munkaidő végével a monitor szórakoztatóközpontként is nagyszerűen használható, hiszen a Samsung Smart Hubon keresztül streaming tartalmak is elérhetők rajta, mint például a Netflix, az HBO vagy a YouTube, akár csatlakoztatott okoseszköz nélkül is.

A tartalmak gyorsan elérhetők a mellékelt távirányítón található gyorsgombok segítségével, de a monitor hangvezérléssel is irányítható. A Smart Monitor megoldásai a kényelmesebb használathoz is hozzájárulnak. Az Adaptív Kép automatikusan a külső fényviszonyokhoz igazítja a fényerőt és a színhőmérsékletet, így a lehető legkevésbé erőlteti meg a szemet. A monitoron elérhető egy speciális Szemkímélő mód is, amely csökkenti a kibocsátott kékfény mennyiségét.

Az új monitor két változatban érhető el. A 32 colos M7 modell (145 000Ft) támogatja az UHD felbontást, az M5 pedig Full HD felbontásban, 32 (89900Ft)- illetve 27(79900Ft) colos kivitelben érkezik december közepén.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!