Most már garantáltan el fog készülni az első évad.

Nem az idei volt minden idők legvígabb márciusa, azonban a hónap során gigantikus hírt kaptak a PlayStation-exkluzív The Last of Us játéksorozat rajongói: az HBO bejelentette a tévésorozatos adaptációjának elkészítését. Ráadásul nem is akárkikkel, a projektért a Csernobillel világhírnévre szert tett Craig Mazin felel, a sorozat társírója és társproducere pedig Neil Druckmann, a Naughty Dog kreatív igazgatója lesz. Sokak számára meglepetést okozott, hogy Mazin nemcsak gamer, de a The Last of Us nagy rajongója is, így különösen szívügy számára a létező legjobb adaptáció elkészítése.

Last of UsForrás: Naughty Dog

Most gyakorlatilag kőbe vésődött az első évad elkészülte, az HBO zöld utat adott a tényleges legyártására. Egyelőre annyit tudni, hogy az első epizódját a Csernobil részeit is rendezett Johan Renck dirigálja majd, azonban a szereplőgárda továbbra is rejtély, konkrétan még nem történt meg a válogatás. Ebből sejthetően nem mostanában kell számítani a sorozat első évadának befutására, valószínűleg csak 2022-ben jöhet majd.

A The Last of Us tévésorozat közvetlenül az első játék végét követően veszi majd fel a fonalat, Joel és Ellie a poszt-apokaliptikus Egyesült Államokat átszelő újabb túrára indulnak benne.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!