Berendelték a The Last of Us tévésorozatot

the last of us videojáték
The Last of Us
Vágólapra másolva!
Most már garantáltan el fog készülni az első évad.
Vágólapra másolva!

Nem az idei volt minden idők legvígabb márciusa, azonban a hónap során gigantikus hírt kaptak a PlayStation-exkluzív The Last of Us játéksorozat rajongói: az HBO bejelentette a tévésorozatos adaptációjának elkészítését. Ráadásul nem is akárkikkel, a projektért a Csernobillel világhírnévre szert tett Craig Mazin felel, a sorozat társírója és társproducere pedig Neil Druckmann, a Naughty Dog kreatív igazgatója lesz. Sokak számára meglepetést okozott, hogy Mazin nemcsak gamer, de a The Last of Us nagy rajongója is, így különösen szívügy számára a létező legjobb adaptáció elkészítése.

Last of Us Forrás: Naughty Dog

Most gyakorlatilag kőbe vésődött az első évad elkészülte, az HBO zöld utat adott a tényleges legyártására. Egyelőre annyit tudni, hogy az első epizódját a Csernobil részeit is rendezett Johan Renck dirigálja majd, azonban a szereplőgárda továbbra is rejtély, konkrétan még nem történt meg a válogatás. Ebből sejthetően nem mostanában kell számítani a sorozat első évadának befutására, valószínűleg csak 2022-ben jöhet majd.

A The Last of Us tévésorozat közvetlenül az első játék végét követően veszi majd fel a fonalat, Joel és Ellie a poszt-apokaliptikus Egyesült Államokat átszelő újabb túrára indulnak benne.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!