Ingyen mobilnetet kínál a Telenor

apple macbook laptop notebook noteszgép számítógépezés home office otthoni munka távmunka
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Egyszeri harminc napra igényelhető december elsejétől a 100 GB adatforgalom.
Vágólapra másolva!

Bár a Telenor szolgáltatásai nem esnek az ingyenes internet-hozzáférést biztosító kormányrendelet hatálya alá, a szolgáltató november 27-tel díjmentessé tette hálózatán egyes oktatási oldalak elérését.

A kép csak illusztráció Forrás: Andrew Neel / Pexels

A cég most újabb kedvezménnyel állt elő a veszélyhelyzetben: 100GB ingyenes, szabadon felhasználható adatforgalmat biztosít Magyarországon a Hipernet Home+, a Hipernet Home, a Hipernet, a MyHipernet Home, továbbá a Digitális Jólét 2GB tarifáit használó lakossági ügyfeleinek.

A december 1-31. között igénybe vehető, 30 napra szóló, iskolai igazolás nélkül kérhető ajánlattal a szolgáltató támogatni kívánja az otthoni tanulást és munkavégzést, illetve a gondtalan ünnepeket a koronavírus második hullámában.

Az ingyenes, egyszeri 100 GB adatjegyet a lakossági ügyfelek a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják, ám a jelenlegi vírushelyzetben az érintkezésmentes, elsősorban az online csatornák használatát javasolja a szolgáltató.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!