Újabb karácsonyi csúnyapulcsit készített a Microsoft

microsoft karácsonyi pulóver
Paintes témát kapott a Microsoft 2020-as évjáratú, karácsonyi csúnya pulcsija
Vágólapra másolva!
Idén a Paint volt a ruhadarab témája, pillanatok alatt el is kapkodták.
Vágólapra másolva!

A Microsoft egy ideje nagyon rákapott a csúnya karácsonyi pulóverek készítésére, ezek szezonális jelleggel és erősen limitált mennyiségben rendelhetőek az online áruházából. Idén sem maradt el a hagyomány, az illetékesek ezúttal Paint rajzolóprogramos témát találtak ki a ruhadarabnak. A pulóver iránti gigászi érdeklődést, továbbá a rendelkezésre álló készlet végességét mi sem mutatja jobban, minthogy órák alatt elfogyott az összes méretben.

Paintes témát kapott a Microsoft 2020-as évjáratú, karácsonyi csúnya pulcsija Forrás: Microsoft

Pedig egyáltalán nem volt olcsó a karácsonyi különlegesség, az USA-ban 69,99 dollárt kért érte a Microsoft, ami durván nettó 21 ezer forintot jelent. Cserébe az eladásából származó bevétel közel harmadát a lányok programozási oktatására létrehozott Girls Who Code nonprofit szervezet kapja, azaz részben jótékonysági célt szolgált a piacra dobása.

Egyelőre nem világos, hogy lesznek-e további készletek a divatdiktátor pulóverből, ám a megjelenésével párhuzamosan néhány elődje is újból rendelhetővé vált (azokat is pillanatok alatt elkapkodták), így a remény hal meg utoljára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!