Telepíteni kell az igényléséhez a GOG Galaxy kliensprogramot.

Az Epicet követően a GOG is újabb ingyenjátékos ajánlattal állt elő, a CD Projekt digitális játékboltjából ismeretlen ideig bárki örökre beszerezheti az első The Witcher javított és bővített változatát. Ehhez telepíteni kell a számítógépes GOG Galaxy kliensprogramot, a felhasználói fiókba való belépést követően a „Recent" nézetbe kell menni, a tetején lesz az igénylésére kitalált banner.

The Witcher: Enhanced EditionForrás: CD Projekt Red

További követelmény, hogy a játékért cserébe fel kell iratkozni a GOG hírlevelére is, de aki nem szeretne digitális szórólapot kapni a bolttól, az utólag bármikor leiratkozhat róla, emiatt nem tűnik majd el az ingyen megszerzett termék a játékkönyvtárból.

A csak Windowsra elérhető The Witcher: Enhanced Edition nem öregedett túl jól, így a modern számítógépes játékokhoz szokott gamereknek az elején kimondottan kitartónak kell lenniük. Viszont pár órát követően elég jól kiismerhető és megszokható a játék, onnan pedig nincs megállás, jó eséllyel beszippantja őket a CD Projekt akció-szerepjátékának története és atmoszférája.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!