Ajándék mobilnetet vagy beszélgetést ad a Telekom

okostelefon mobilozás idős smartphone
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Emellett futárt küld az eladományozni kívánt, megfelelő mobilokért.
Vágólapra másolva!

A családi készülődés, összedolgozás és együttlét segítése céljából a Telekom korlátlan mobilnetet vagy beszélgetést ajándékoz minden ügyfelének. A választott szolgáltatást - az Ünnepi Korlátlan Netet vagy az Ünnepi Korlátlan Beszélgetést - meghatározott időszakokra lehet aktiválni a Telekom alkalmazásban, akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.

A kép csak illusztráció Forrás: Andrea Piacquadio / Pexels

Az ajánlat lakossági mobil-előfizetőknek, belföldön érvényes 2020. december 7-31. között. Az ügyfelek először hetente egyszer 2 napra, majd december 21. és 31. között egyszer 3 napra aktiválhatják a korlátlan mobilnetet vagy beszélgetést.

Emellett Telekom a karácsonyi időszakban új lendületet ad a használt mobiltelefonok továbbadását célzó Mobildonor programjának, miután az első másfél hónapban összegyűlt a célként kitűzött, háromszáz darab készülék. A Mobildonor Program az otthon kallódó okostelefonok összegyűjtésével segít a rászorulóknak, hogy ők is beléphessenek a digitális világba, ami a jelenlegi járványhelyzetben mindennapi szükségletté vált, gondoljunk csak a széles rétegeket érintő digitális oktatásra.

A programba jelentkezők a mobildonor.hu oldalon felajánlhatják a használaton kívüli, de még működőképes okostelefonjukat egy rászorulónak, így Mobildonorokká válhatnak. A Telekom minden arra alkalmas telefonért futárt küld, a begyűjtött készülékeken pedig elvégzi a szükséges javításokat, szükség esetén az adattörlést.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!