Már lehet regisztrálni a virtuális CES 2021-re

Vágólapra másolva!
A következő CES egy teljes mértékben digitális expó lesz. Már regisztrálhatnak rá a résztvevők.
Vágólapra másolva!

A világjárvány elhúzódó hatásai miatt egy idei még biztosan nem térnek vissza a klasszikus rendezvények. A 2021-es CES már nem marad el, azonban nem is olyan hagyományos, Las Vegasban tartott show lesz, mint szokott. Ezúttal teljes mértékben digitális rendezvényre számíthatunk.

Forrás: cta

Ennek ellenére regisztrációhoz kötött a részvétel, a CTA pedig nemrég megnyitotta ezt a lehetőséget. Jelenleg 149 dollárért lehet regisztrálni, de ez 449-re emelkedik január 4-től. Ezért cserébe egy inspiráló digitális platformot ígér a globális tech ipar eléréséhez a szervezet.

A CES rendezői azt szeretnék, ha ezúttal is csúcstechnológiák villognának a rendezvényen, és látnánk azt, hogy milyen újdonságok jönnek majd 2021-ben és azután. Interaktív, közösségi és oktatással kapcsolatos eseményeket is ígérnek. A kiállítók között ott lesz többek között a TCL, a Samsung, a Philips, a Panasonic, az LG, a Lenovo, az Intel, a Hisense és a Canon is. A nyitóbeszédet az AMD és a Verizon ügyvezetői tartják majd, január 11-én.