Jövőre jönnek az EA játékai a Game Pass for PC-be

xbox game pass pc ultimate ea play játékbérlő videojáték
Felár nélkül bekerül az EA Play játékbérlő kínálata az Xbox Game Pass for PC és Xbox Game Pass Ultimate játékbérlőkbe
Vágólapra másolva!
Az utolsó pillanatban halasztotta el a Microsoft az értéknövelő extra rajtját.
Vágólapra másolva!

Idén szeptemberben a Microsoft és az EA büszkén bejelentették, hogy az Xbox Game Pass konzolos és számítógépes játékbérlő szolgáltatás előfizetői hamarosan nagy extrát kapnak, felár nélkül elérhetnek majd hatvannál is több az EA Play játékbérlőben lévő játékot. A lépéssel olyan szériák egy vagy több tagjához férhetnek hozzá az előfizetők, mint például a FIFA, a Mass Effect, a Titanfall, a Need for Speed, a The Sims, vagy épp a Battlefield.

Felár nélkül bekerül az EA Play játékbérlő kínálata az Xbox Game Pass for PC és Xbox Game Pass Ultimate játékbérlőkbe Forrás: Microsoft

Az xboxos játékosok számára november 10-én elérhetővé is vált az integráció, az Xbox One és Xbox Series gépek tulajdonosai már jó egy hónapja játszhatnak a megfelelő termékekkel. A számítógépes játékosoknak azt ígérték a cégek, hogy idén decemberben indul majd a móka, azonban a Microsoft kedd este váratlanul lefújta a bulit: számukra csak valamikor 2021 elején válhatnak elérhetővé az EA játékai az Xbox Game Pass for PC és az Xbox Game Pass Ultimate részeként.

A Microsoft konkrétan nem árulta el, hogy mi okozta a fennakadást, ám a blogbejegyzésének szövegezése technikai problémákra utal. Ez nem lenne meglepő, hiszen a vállalatoknak olyan játékokat kell lényegében a Microsoft Áruházon keresztül elérhetővé tenniük és működésre bírniuk, amelyek előtte nem voltak ott kaphatóak.

Az efféle esetekben főként a játékok online komponensei okozhatnak fejfájást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!