Több forrás szerint is még idén debütálnak a Snapdragon 888-ra építő Mi 11 mobilok.

A Qualcomm Snapdragon 888 csúcslapka bemutatójakor a Xiaomi közölte, hogy elsőként szeretné piacra dobni a Mi 11 sorozatot ezzel a chippel. Mivel a Samsung január 14-én jelenti be a Galaxy S21 szériát, aminek az amerikai és kínai változatai Qualcomm lapkát kapnak; ezért sietnie kell a Xiaominak. Több forrás is úgy tudja, hogy már december 29-én bejelentheti a Mi 11 sorozatot a Xiaomi.

Forrás: android authority

Erről a Gizmochina, Ice Universe forrásai és a Weibón keringő pletykák is szólnak, vagyis tényleg nem lenne meglepő, ha a Xiaomi megelőzné az összes többi mobilgyártót a Snapdragon 888-as mobilok mezőnyében.

A Mi 11 Pro állítólag 120 Hz-es, QHD+ felbontású képernyőt kap, lekerekített szélekkel, ezúttal mind a négy oldalon. A fő kamera a Pro modellnél 50 vagy 200 megapixeles lehet, a sima Mi 11-nél megtartják a harmadik-generációs, 108 megapixeles Samsung szenzort. Az alapmodellek 8 GB RAM-ot kapnak, az akku kapacitása 4700 és 5000 mAh lehet. Minden eddiginél tempósabb gyorstöltésre számíthatunk, remélhetőleg a dobozban ott lesz a töltőadapter is.