Majdnem minden kiderült a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatójáról

Vágólapra másolva!
Állítólag 229 euróba kerül majd a 3D-s térhangzást kínáló Samsung Galaxy Buds Pro.
Vágólapra másolva!

Ha igazak a pletykák, akkor a Samsung január 14-én nem csak a Galaxy S21 mobilokat mutatja be, hanem többek között a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli fülhallgatóját is. Erről gyakorlatilag minden részlet kiszivárgott a napokban, a várható új funkciók és az ára is.

Forrás: galaxyclub

A Galaxy Buds Pro részleteiről sok minden magában a Galaxy Wearable appban is benne van már. Az új fülhallgató aktív zajszűrést garantál majd, ezen felül pedig az Apple Spatial Audio funkciójához hasonló, 3D-s, virtuális térhangzást is kínál állítólag. A zajszűrés pedig környezeti módra is állítható, továbbá automatikusan leveszi a rendszer a hangerőt, ha azt érzékeli, hogy a viselője beszél.

A szokásos EQ-beállítások és profilok mellett érintős vezérlésre lehet számítani, a Find My Earbuds segítségével pedig az elvesztett fülhallgatók keríthetőek elő könnyebben (de a Samsung SmartThings Find is támogatja mindezt).

A GalaxyClub úgy értesült, hogy a Galaxy Buds Pro ára 229 euró lesz Európában, és a Galaxy S21 előrendelőinek ajándékba jár majd.