Rejtett gyöngyszemet kínál az Epic játékbolt

my time at portia videojáték
My Time at Portia
Vágólapra másolva!
Hétéves kortól ajánlott, de bárki számára jó szórakozást nyújthat a My Time at Portia.
Vágólapra másolva!

Kétharmadához ért az Epic Games Store játékosztogatásos promóciójának legújabb fejezete, ezúttal egy családbarát cím került terítékre. A My Time at Portia magyar idő szerint 2020. december 27. délután 5 óráig adható hozzá örökre a játékkönyvtárakhoz.

My Time at Portia Forrás: Pathea Games

A hétéves kortól ajánlott, de egyáltalán nem csak gyerekeknek szánt My Time at Portia a Stardew Valley alternatívája, elsősorban a felfedezésről és az építkezésről szól. „Kezdj új életet az elbűvölő Portia kisvárosban! Állítsd vissza a nagypapa elhanyagolt műhelyének hírnevét megbízások teljesítésével, növények termesztésével és állatok tenyésztésével, barátkozz a poszt-apokaliptikus vidék mókás figuráival!" – olvasható a játék leírásában.

Különösen a gyerekek számára ettől függetlenül problémát jelenthet, hogy a magyar nyelvet nem támogatja a játék, és a jelek szerint rajongói lokalizáció sem készült még hozzá. Persze nem egy gamer csemete tanult már meg félig-meddig angolul a videojátékoknak köszönhetően, manapság ráadásul minden eddiginél gyorsabb és könnyebb kiszótárazni a szavakat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!