Végre sikerült kitalálni egy valóban okos funkciót.

Elkezdtek készülni a gyártók az idén januárban virtuálisan megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show-ra, az LG pedig szokása szerint az elsők között kezdte meg egyes termékeinek beharangozását. A sejthetőnek megfelelően a cég jövőre sem fogja kihagyni az okos háztartási nagygépek előnyeiről való áradozást, bár nem úgy tűnik, mintha az elmúlt években túlságosan sikerült volna megbabonáznia velük a nagyközönséget.

Hangparanccsal is nyitható az új LG InstaView ajtajaForrás: LG

A jelek szerint végre sikerült kitalálnia egy tényleg okos funkciót a cégnek: az új generációs InstaView hűtőszekrényének már hangparanccsal is kinyitható az ajtaja. Ez rendkívül hasznos lehet, mikor tele vannak a hűtőbe berakandó holmikkal a használójának kezei, vagy éppen a nagy főzőcskézés közepette ki kell szednie belőle valamit, de nincs kedve piszkos kézzel hozzáérni a fogantyúhoz.

A termék további újdonságai közül kiemelhető, hogy az átlátszó üvegének kétszeri megkopogtatására bekapcsol a mögötte lévő tárolórekesz világítása, továbbá a vízcsapjának fogantyúja UV-fénnyel óránként fertőtlenítésre kerül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!