Csupán két darab különleges AirPods Maxot készít a Caviar.

Az év abszolút hajrájában került piacra az Apple idei utolsó terméke, a sejthetőnek megfelelően pedig az AirPods Max vezeték nélküli fejhallgató olcsónak éppen nem nevezhető az USA-ban 549 dolláros, itthon bruttó 235 ezer forintos árával. Persze mindenki számára máshol kezdődik a luxuskategória, a többségtől merőben eltérő anyagi helyzetű ügyfeleket kiszolgáló Caviar két darabos limitált példányszámban hamarosan piacra dob belőle egy különleges kiadást.

Összesen két példány készül a Caviar-féle AirPods MaxbólForrás: Origo

Az AirPods Max Gold White és az AirPods Max Gold Black annyiban térnek el a füles mezei változatától, hogy alumínium helyett háromnegyed kiló aranyból készültek a kagylóik, a pántjaik pedig ritka krokodilbőr borítást kaptak. Ezektől eltekintve nem változtatott semmin a gyártó, ugyanazt a terméket kapják majd a tehetős jövőbeli tulajdonosaik, mint ami az átlagos vásárlóknak is jár.

Viszont az árkülönbség persze számottevő a mezei és Caviar-féle modellek között: az exkluzív fülesek darabjáért 108 ezer dollárt, azaz bő 32 millió forintot kér majd a vállalat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!