Magától üríti a tartályát az LG porszívója

lg cordzero thinq a9 kompressor+ porszívó
LG CordZero ThinQ A9 Kompressor+
Vágólapra másolva!
Vezeték nélküli módon működik az álló kialakítású termék.
Vágólapra másolva!

Folytatja a CES-en bemutatásra kerülő termékeinek előzetes beharangozását az LG, most épp az egyik legújabb porszívójáról rántotta le a leplet. A hazánkban szokatlan, de például Észak-Amerikában elterjedt álló kialakítású CordZero ThinQ A9 Kompressor+ érdekessége, hogy a töltőállomásába való visszahelyezésekor magától kiüríti egy zsákba a portartályát, ami a gyártó szerint nem pusztán kényelmes a vevők számára, de a lakásba visszajutó por mennyiségét is csökkenti.

LG CordZero ThinQ A9 Kompressor+ Forrás: LG

Az említett bázisállomás ezen felül a porszívóhoz tartozó hatféle kiegészítő tárolására, továbbá a porszívó akkumulátorának töltésére is használható. Nem világos, hogy az akkuja mennyi használatot tesz lehetővé egy töltéssel, azonban cserélhető, így szükség esetén pótakku használatával megoldható lehet a komplett lakás vagy ház egy füst alatti felporszívózása.

A CordZero ThinQ A9 Kompressor+ várható áráról és megjelenési idejéről még nem beszélt az LG, azonban az előd modellt 599 dollárért, nettó 174 ezer forintért árulja a vállalat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!