Felgyorsul a OnePlus 9 Pro vezeték nélküli töltése

Vágólapra másolva!
Állítólag 45 wattos vezeték nélküli gyorstöltésre és fordított vezeték nélküli töltésre is képes lesz a következő csúcsmodell.
Vágólapra másolva!

A Voice értesülései szerint a OnePlus 9 Pro lesz a OnePlus legdrágább és legjobb ajánlata a 2021-es évben, a mobilpiacon. A készülék állítólag még gyorsabb vezeték nélküli töltésre lesz képes: 45 wattos technológiát építenek bele, és a fordított vezeték nélküli töltés is támogatott lesz.

Forrás: letsgodigital

A OnePlus eddigi története során a OnePlus 8 Pro volt az egyetlen készülék, ami vezeték nélkül tölthető volt. Itt 30 wattos volt a technológia, ez frissül most. És más források szerint ez arra utal, hogy valóban 65 wattos vezetékes gyorstöltésre áll át a OnePlus 9 Pro. Erre szükség is lehet, ha a kijelző és az 5G jobban meríti az akkumulátort, mint az elődnél.

A legtöbb androidos csúcsmodell egyébként már támogatja ezeket a technológiákat, de a töltési sebességek egyáltalán nem egységesek, és sokszor a támogatott adapterek listája sem.

A OnePlus 9 Pro mindenesetre igazi csúcskészülék lehet - a várakozások szerint márciusban debütálhat a sima 9-es és a 9E (lite), valamint egy okosóra mellett.