Átalakítható laptopokat hozott az otthoni munkához a HP

Vágólapra másolva!
A HP CES-re vitt újdonságai között vezeték nélküli fülhallgató és Surface Pro-rivális is akad.
Vágólapra másolva!

Több más gyártóhoz hasonlóan a HP is komoly termékfelhozatallal készült a 2021-es, virtuális CES-re. Elsősorban azoknak kedvezne a gyártó, akik a járvány hatására kialakult helyzetben otthonról dolgoznak. Rájuk koncentrálva készült el például az átalakítható HP Elite Dragonfly G2 és az Elite Dragonfly Max laptop. Mindkettő könnyű, 13,3 hüvelykes és táblagéppé alakítható. Tizenegyedik-generációs Intel CPU és 5G-támogatás jellemzi ezeket, beépített Tile követővel.

Forrás: hp

Az Elite Dragonfly Max 1080p-s kijelzőt kapott, míg a G2 akár 4K-s panellel is választható. Az 5 megapixeles kamera mellett infraszenzor is van. Maximum 32 GB RAM és egy 2 TB-os M.2-es SSD választható az ebben a hónapban megjelenő gépekbe, amiknek ára még nincs, de 1500 dollár magasságában kell gondolkodni.

A HP ezen felül mutatott egy új vezeték nélküli fülhallgatót, ez az aktív zajszűrést, profilokat és testre szabhatóságot kínáló HP Elite Wireless Earbuds lett, ami zavartalanul képes váltani az eszközök között. Áprilistól, 199 dollárért kapható.

Bemutatkozott továbbá az Elite Folio, ami egy 13,5 hüvelykes Surface Pro-rivális, 16:10-es, full HD-s kijelzővel, második-generációs Snapsragon 8cx chippel, 5G-támogatással. Egész napos üzemidőt, 16 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet ígér a HP, ami ezen felül a HP EliteBook x360 1030 G8, HP EliteBook x360 1040 G8, HP Elite x2 G8 és a HP ENVY 14 laptopokat, teljes monitorszériát, vezeték nélküli néma egeret és újrahasznosított anyagokból készült hátizsákot is bemutatott.