Elektronikus tinta borítja az új Lenovo laptop fedlapját

Vágólapra másolva!
Nagyobb és jobb E Ink-kijelzőt kapott a ThinkBook Plus Gen 2, így még sokoldalúbb laptop lett.
Vágólapra másolva!

A többi gyártóhoz hasonlóan a Lenovo is egy rakás laptopot mutatott be az idei, ezúttal virtuális CES-en. Ezek között volt a ThinkBook Plus Gen 2 is, ami egy igazi különlegesség. Az elődjéhez hasonlóan ez is egy olyan laptop, aminek a fedlapjába egy E Ink-kijelzőt építettek.

Forrás: lenovo

Ez azt jelenti, hogy a normál képernyő hátoldalán egy elektronikus tintával működő kijelző található. Ez most nagyobb és jobb lett, már 12 hüvelykes, nagyobb felbontású és gyorsabban frissül. A szoftver is okosabb lett, ami ezt irányítja, így könnyebbé válik a könyvolvasás, naptárkezelés vagy jegyzetelés.

A 12 hüvelykes E Ink-panel már 2560 x 1600-as felbontású, többpontos érintést is támogat, érintőtollat kezel. Amikor pedig rendes kijelző kell, belül a 2560 x 1600-as, 400 nit fényerős IPS-panel Dolby Vision-támogatást is kínál.

A laptopba tizenegyedik-generációs Intel processzor, 16 GB RAM, akár 1 TB-os PCIe Gen 4-es tárhely kerülhet. A dizájn is frissebb, letisztultabb lett, sajnos a vételár azonban 1549 dollárra nőtt (ez az indulóár).