Álomba ringatja a babákat az okos bölcső

cradlewise smart crib
Cradlewise Smart Crib
Vágólapra másolva!
Természetesen babamonitorként is funkcionál a termék.
Vágólapra másolva!

A babák megszületését követő hónapok rendkívül megterhelők a szülők számára, hiszen még az éjszaka is többször indokolt és indokolatlan sírásra ébrednek. A CES-en bemutatott Cradlewise Smart Crib okos bölcső ezt az időszakot hivatott megkönnyíteni, a készítő startup szerint tanul a csecsemő alvási mintáiból, és képes magától álomba ringatni őket még azelőtt, hogy sírni kezdenének.

Cradlewise Smart Crib Forrás: Cradlewise

Természetesen az indokolt típusú sírásokat nem akadályozza meg a termék, így ha etetésre vagy tisztába tételre van szükség, akkor valamelyik szülő kénytelen lesz kipattanni az ágyból. Ettől függetlenül a tesztelők azt állítják, hogy a Smart Crib érdemben csökkentette az első hetek és hónapok munkaterhelését, azaz képes ellátni a feladatát.

Az okos bölcső babamonitor funkcióval is rendelkezik, így a szülők a mobiljukon keresztül képesek pár lépésnél távolabbról is szemmel tartani a csecsemőjüket. Az appja statisztikákkal ad a baba alvási szokásairól, események esetén értesítést jelenít meg, és távolról is bekapcsolható vele a ringatási funkció.

A tavasszal piacra kerülő Cradlewise egyetlen hátulütője a gigászi ára: 1500 dollárba kerül, ami nettó 446 ezer forintot jelent. Az egyetlen jó hír, hogy a startup száz napot ad a tesztelésére, így a termékkel elégedetlen szülők érdemi indoklás nélkül, teljes pénvisszatérítés mellett visszaadhatják.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!