Prémium vezeték nélküli füles jön a Samsungtól

samsung galaxy buds pro vezeték nélküli fülhallgató
Samsung Galaxy Buds Pro
Vágólapra másolva!
Kioltani és erősíteni is képes használat közben a külvilág zajait.
Vágólapra másolva!

A Galaxy S21 mobilcsalád és a Galaxy SmartTag keresőcímke mellett a Samsung egy harmadik terméket is bejelentett az idei első sajtótájékoztatója során. A Galaxy Buds Pro teljesen vezeték nélküli fülhallgató a vállalat eddigi legjobb és legdrágább efféle terméke, hazánkban 2021. január 29-től lesz kapható 89 990 forintos ajánlott áron.

Samsung Galaxy Buds Pro Forrás: Samsung

A gyártó szerint a fülhallgató kiváló hangminőséget kínál, részben mivel két kis hangszóró található benne, az egyik a mély, a másik pedig a magas frekvenciák megszólaltatásáról gondoskodik. Ettől függetlenül a talán legfontosabb újítását az aktív zajszűrés jelenti: a mikrofonjaival figyeli a külvilág zajait, majd olyan hanghullámokat bocsát ki, amelyek kioltják azokat.

Emellett a Buds Pro igény esetén felerősíteni is képes a környezeti hangokat, ezzel segítve például a biztonságos utcai közlekedést, társalgás érzékeléskor pedig automatikusan csökkentheti a zene hangerejét.

A fülesekben lévő akkuk aktív zajszűrés mellett 5 óra, míg kikapcsolt zajszűrés esetén 8 óra zenelejátszási időt képesek kínálni, míg a töltésre képes tokjukban a fenti körülmények mellett 13 vagy 28 órányi lejátszásra elég töltés hordozható. A füleseket a töltőtokba téve 5 perc alatt 1 órányi működésre elég energiát képesek átvenni.

Samsung Galaxy Buds Pro Forrás: Samsung

Az IPX7 minősítéssel rendelkező Galaxy Buds Pro további érdekes funkciói, hogy a SmartThings Find szolgáltatáson keresztül megkereshetőek a Galaxy mobilokkal, továbbá szimultán Galaxy tablagéphez és Galaxy mobilhoz is hozzápárosíthatóak, ilyenkor a füles képes intelligensen váltogatni, hogy melyik eszközről fogadja a hangot. A funkciónak köszönhetően ha valaki például a fülest használva videót néz a tabletén, és bejön egy hívás a telefonjára, akkor leáll a videolejátszás, és átkapcsol a mobilra a fülhallgató. A hívás befejezése után a headset visszavált a táblagépre és folytatja a videó lejátszását.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!