Tovább marad ingyenes a meglévő felhasználóknak az Apple TV+

Vágólapra másolva!
Egyszer már meghosszabbította az ingyenes ajánlatát az Apple, most újra így tett.
Vágólapra másolva!

Még 2019-ben debütált az Apple TV+, amely ingyenes formában lett elérhető azok számára, akik például új Mac, MacBook vagy iPhone készüléket vásároltak. Ezek mellé a streamingszolgáltatás egy éven át díj nélkül volt igénybe vehető.

Forrás: apple

Tavaly szeptemberben az Apple végül meghosszabbította a TV+ ingyenes elérését (az érintettek számára), egészen 2021. februárig. Most, hogy közeledik a határidő, és egyesek fontolgatják, hogy melyik szolgáltatásokra fizessenek elő, az Apple újra lépett.

Akinek az előfizetése idén február és június között járna le az Apple TV+ szolgáltatásra, az végül júliusig ingyenesen használhatja azt. Aki pedig január 15. után iratkozott fel az előfizetők közé, az az App Store-ban 4,99 dolláros bónuszt kap.

Azt sokan nem értik, hogy az Apple miért kínálja továbbra is sok felhasználójának ingyen a TV+ szolgáltatást, hiszen eleinte prémium megoldásként hirdették, és sok sztárral is készítettek tartalmakat. A találgatások szerint próbálja építeni a TV+ hírnevét az Apple, és megmutatni, hogy labdába tud rúgni a Netflix és a Disney+ mellett is.