Állítólag vége a Samsung Galaxy Note szériának

Vágólapra másolva!
Két hitelesnek tartott szivárogtató is arról beszél, hogy megszületett a döntés, nem lesz több Galaxy Note mobil.
Vágólapra másolva!

Több hónapja már, hogy érkeznek az ellentmondásos jelentések: az egyik forrás szerint nem lesz több Galaxy Note mobil, a másik szerint lesz. A Galaxy S21 Ultra mindenesetre valóban kapott S Toll-támogatást, és azt is bejelentette a gyártó, hogy az S Tollat számos egyéb más eszközén is használhatóvá teszi. Ráadásul több verzióban is meg lehet majd venni az S Tollat.

Korábban azt mondták a jól értesültek, hogy a Galaxy Note széria végével a Galaxy S és a Galaxy Z lesz a Samsung két új prémium ajánlata. Utóbbiba az év második felében jönnének az újabb összehajtható modellek.

Forrás: tom's guide

Az ügy fejleményeként a megbízhatónak tartott Ice Universe most arról számolt be, hogy forrásai szerint a Samsung döntött, és vége a Galaxy Note szériának, nem lesz Galaxy Note 21. A kijelzőiparban tevékenykedő Ross Young is megerősítette ezt, bár ő azt hallotta, hogy egy utolsó Galaxy Note 20 FE még megjelenhet. A döntéstől állítólag a Galaxy S széria eladásainak fellendülését várják.

Mindez valószínűleg sokak számára lenne csalódás, elvégre a Galaxy S21 Ultra nem kapott olyan beépített S Tollat, mint a Note szériában megszoktuk.