Hivatalos a Diablo II felújított változata

diablo ii resurrected blizzard videojáték
Nyolcfős, online kooperatív módot is kínál a Diablo II: Resurrected
Vágólapra másolva!
Bármikor váltani lehet majd a régi és a modern grafika között.
Vágólapra másolva!

Rengeteg pletykát követően a Blizzard bejelentette a Diablo II felújított változatát, a valamikor idén érkező Diablo II: Resurrected számítógépek mellett PS4 / PS5, Xbox One / Series és Nintendo Switch konzolokra is elhozza a klasszikus akció-szerepjátékot. A fejlesztését a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remasterrel nagy sikerre szert tett Vicarious Visions végzi, tartalmazza a Lord of Destruction kiegészítőt, és mind a 27 percnyi játékbeli videót teljesen újraalkották benne. A technikai előzetese a közeljövőben válik elérhetővé, ennek az elérésére a hivatalos webhelyen lehet feliratkozni.

Nyolcfős, online kooperatív módot is kínál a Diablo II: Resurrected Forrás: Origo

A Diablo II: Resurrected legnagyobb újítása pusztán a grafikai ráncfelvarrás, az új változat teljesen 3D-s megjelenítést használ, de elvileg lehet majd váltogatni a régi és az új kinézet között. Vizuálisan a remasterelt verzió jóval komolyabb előrelépés, mint amit a Warcraft 3 remasterrel letett az asztalra a Blizzard, azonban magához a játékhoz szándékosan nem kívánt hozzányúlni, így például a különféle bugok és egyensúlyproblémák is benne lesznek az új verzióban.

Néhány kisebb-nagyobb fejlesztést ettől független kapott a remaster, például a karakterek között megosztottá vált az inventory, és lesz automatikus lootolási lehetőség is.

A további új funkciók közül említést érdemel, hogy a mentett játékállások szinkronizálódnak a különböző platformokon elérhető verziói között, továbbá nyolcfős online kooperatív játékra is lehetőséget kínál. A Diablo II: Resurrected 39,99 euróért máris előrendelhető a digitális áruházakban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!