Ingyen kérhető lesz Ratchet and Clank

days gone videojáték
Days Gone
Vágólapra másolva!
Készül az új PSVR, a Days Gone-nal kezdve további PS4-exkluzívok jönnek PC-re.
Vágólapra másolva!

Videojátékokkal kapcsolatos hírek kisebb özönével állt elő a Sony. A PS4 és PS5 konzolokkal rendelkezők számára talán legérdekesebb újdonsággal kezdve visszatér a vállalat Play at Home kezdeményezése, ennek keretében 2021. március 1–31. között bárki ingyen és örökre kérheti majd a 2016-os évjáratú Ratchet and Clanket a PlayStation Store-ban.

Days Gone Forrás: Sony

A másik nagy bejelentést a számítógépes játékosok kapták, a Sony folytatja az eredetileg PlayStation 4-exkluzívként kiadott címek elérhetővé tételét számukra, elsőként valamikor idén tavasszal a nyílt világú, zombiapokalipszises Days Gone érkezik meg Windowsra. További már portolás alatt álló címekről nem rántotta le a leplet a vállalat, de elvileg a PS4 életciklusának második felében kiadott játékokra érdemes számítani.

Végül a Sony hivatalosan is megerősítette a második generációs PlayStation VR fejlesztését, az ígéret szerint az új headset általánosságban véve jelentős előrelépés lesz az első modellhez képest, egyetlen kábellel kell majd a PS5-höz csatlakoztatni, továbbá új kontrollert kap. Ezeken túlmenően csak annyi biztos, hogy idén már nem jelenik meg, a gyártó valamikor a későbbiekben leleplezi le a kütyüvel kapcsolatos részleteket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!