Ráadásul utána hét órán át elfelejtette lekapcsolni az élő közvetítést.

A videojátékokkal való szórakozás mostanra elkezdett megszabadulni a stigmáitól. Ez nemcsak a gamerek általános számának növekedésében keresendő, hanem részben annak köszönhető, hogy egyre több híresség is vállalja a gamerséget: Mila Kunistól a nemrég saját gamer PC-t épített Henry Cavillen át Snoop Doggig sokan szórakoznak videojátékokkal.

Az említett rappernek sikerült belefutnia egy vicces incidensbe a hétvégén. Snoop Dogg vasárnap leült élőben közvetíteni a Madden NFL 21 amerikai focis játékot, azonban alaposan földbe döngölte a gépi ellenfele, amelyet hangos káromkodással kommentált. Végül negyed óra után, ekkor már 21:0 állásnál végleg elveszítette a türelmét, még több hangos káromkodás közepette lekapcsolta az Xboxot és kivonult a játékszobából.

Ez még hagyján lett volna, de az élő közvetítést elfelejtette leállítani, így további bő hét órán keresztül ment a stream, mire visszatért a szobába és feltűnt neki a probléma. Eközben az elkötelezett nézők az üres szobát csodálhatták, időnként a háttérből beszűrődő zenével és beszélgetéshangokkal megspékelve.

Még jó, hogy nem sikerült véletlenül valami kínosat közvetítenie.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!