Nem ment jól Snoop Dogg videojátékozása

The Comedy Central Roast Of Justin Bieber - Show GettyImageRank3 Studio People VERTICAL THREE QUARTER LENGTH Musician SMOKING USA California City Of Los Angeles One Person Sony Snoop Dogg Arts Culture and Entertainment Comedy Central Celebrities 2015 Cele
LOS ANGELES, CA - MARCH 14: Recording artist Snoop Dogg onstage at The Comedy Central Roast of Justin Bieber at Sony Pictures Studios on March 14, 2015 in Los Angeles, California. The Comedy Central Roast of Justin Bieber will air on March 30, 2015 at 10:00 p.m. ET/PT. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ráadásul utána hét órán át elfelejtette lekapcsolni az élő közvetítést.
Vágólapra másolva!

A videojátékokkal való szórakozás mostanra elkezdett megszabadulni a stigmáitól. Ez nemcsak a gamerek általános számának növekedésében keresendő, hanem részben annak köszönhető, hogy egyre több híresség is vállalja a gamerséget: Mila Kunistól a nemrég saját gamer PC-t épített Henry Cavillen át Snoop Doggig sokan szórakoznak videojátékokkal.

Az említett rappernek sikerült belefutnia egy vicces incidensbe a hétvégén. Snoop Dogg vasárnap leült élőben közvetíteni a Madden NFL 21 amerikai focis játékot, azonban alaposan földbe döngölte a gépi ellenfele, amelyet hangos káromkodással kommentált. Végül negyed óra után, ekkor már 21:0 állásnál végleg elveszítette a türelmét, még több hangos káromkodás közepette lekapcsolta az Xboxot és kivonult a játékszobából.

Ez még hagyján lett volna, de az élő közvetítést elfelejtette leállítani, így további bő hét órán keresztül ment a stream, mire visszatért a szobába és feltűnt neki a probléma. Eközben az elkötelezett nézők az üres szobát csodálhatták, időnként a háttérből beszűrődő zenével és beszélgetéshangokkal megspékelve.

Még jó, hogy nem sikerült véletlenül valami kínosat közvetítenie.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!