Napokon belül bemutat valami nagy dolgot a OnePlus

Vágólapra másolva!
Március 8-án tart egy bejelentést a OnePlus: egyelőre rejtély, hogy a OnePlus 9 széria aznap debütál-e.
Vágólapra másolva!

A OnePlus ügyvezetője nemrég megszellőztetett egy Holdról készített képet, majd ez a kedvcsináló a OnePlus indiai, brit és amerikai oldalain is megjelent. Egyelőre annyit tudni, hogy a gyártó március 8-án bemutat valami nagy dolgot. Mindenki a OnePlus 9 sorozatra tippel.

Forrás: dave lee

A szivárgások szerint ugyanakkor nem maguk az új termékek érkeznek március 8-án. Max Jambor úgy tudja, hogy március 8-án jelenti be a OnePlus a OnePlus 9 szériás mobilok bemutatójának konkrét dátumát. A Gadgetsdata már azt is tudni véli, hogy erre március harmadik vagy negyedik hetében kerítenek sort, legalábbis Indiában. Ishan Agarwal pedig azt állítja, hogy a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro mellett jön majd a OnePlus 9R és a OnePlus Watch is – utóbbi a régóta várt okosóra.

Egyes tippek szerint a kedvcsináló arra utal, hogy a OnePlus valóban együttműködik a Hasselblad szakembereivel. A cégnek ugyanis van egy majdnem ugyanilyen kedvcsinálója a saját oldalán, és a híresztelések szerint legalább a OnePlus 9 Pro kameráit ez a cég segített felturbózni.