Piacra került a Razer headsetes szemüvege

razer anzu smart glasses headset szemüveg
Razer Anzu Smart Glasses
Vágólapra másolva!
Zenehallgatásra és telefonhívásra is használható a kétféle stílusú kerettel kapható termék.
Vágólapra másolva!

Az elsősorban gamereket kiszolgáló Razer csendben egy szélesebb vásárlóközönség számára érdekes terméket dobott piacra, a kerek és szögletes kialakításban egyaránt elérhető Anzu Smart Glasses szemüvegként és headsetként egyaránt funkcionál.

Razer Anzu Smart Glasses Forrás: Razer

A kétféle méretben megvehető termék Európában bruttó 210 eurós, azaz bő 77 ezer forintos árcédulát kapott. Gyárilag két lencsekészletet tartalmaz, a gyárilag installált a 35%-os kékfény-blokkolása miatt elsősorban beltéri használatra való, míg a napszemüveges cserepár az UVA/UVB sugárzás 99 százalékát képes kiszűrni.

A vevők szemész által felírt lencséket is tehetnek az Anzuba, bár Európában kissé bajos lehet ezek beszerzése, az USA-ban a Lensabl szolgáltatáson keresztül lehet hozzájuk könnyedén különleges darabokat rendelni.

Razer Anzu Smart Glasses Forrás: Razer

A szemüveg headsetes része közvetlenül a fülkagylókba próbálja irányítani a hangot, IPX4-minősítéssel rendelkezik, az akkuja öt óra használatot és két hét rendelkezésre állási időt biztosít, játékmódba kapcsolva pedig 60 ms-ra csökken a válaszidő. A beépített mikrofonjának köszönhetően telefonálni is lehet az Anzuval, az oldalán lévő gombbal pedig aktiválható az okostelefonos hangasszisztens.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!