Kínán kívül is kapható lehet majd a Xiaomi Mi 11 Ultra

Vágólapra másolva!
Indonéziában is hitelesítették a Xiaomi Mi 11 Ultrát, vagyis a készülék Kínán kívül is megjelenik.
Vágólapra másolva!

A Xiaomi Mi 10 Ultra a tesztelők szerint a tavalyi év egyik legjobb okostelefonja lett, ezért is olyan nagy kár, hogy Kínán kívül nem árusították, és beszerezni sem volt értelme a sávok kezelése miatt. A Xiaomi Mi 11 Ultra közeledik, erről sok szivárgás volt már. De vajon kapható lesz Kínán kívül?

Forrás: tech buff

Nemrég hitelesítették a készüléket Indonéziában, ami azt jelenti, hogy közeledik a megjelenés, továbbá azt is, hogy a Mi 11 Ultra Kínán kívül is elérhető lesz. Ezt a modellszám is jelzi, ebben ugyanis van egy G, ami a Xiaomi szótárában a globális jelzője.

Az M2102K1G modellszámon emlegetett Mi 11 Ultráról kiszivárgott videót is lehetett már látni. Az alapján 6,81 hüvelykes WQHD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED-kijelzőre lehet számítani, IP68-as vízvédelemmel, sztereó hangszórókkal, Snapdragon 888 chippel, 5000 mAh-s akkuval és 67 wattos gyorstöltéssel. A fő kamera 50 megapixeles lehet (12,5 megapixeles fotókat készítene), ehhez 48 megapixeles ultraszéles és 48 megapixeles periszkópkamera társulna.