Szokatlan dizájnnal érkezhet a Nothing vezeték nélküli fülhallgató

Vágólapra másolva!
Tényleg egy vezeték nélküli fülhallgató lesz a Nothing első terméke, azt is megmutatták, hogy milyen.
Vágólapra másolva!

Miután Carl Pei távozott a OnePlustól, nagy és híres befektetők segítségével megalapította a Nothing nevű vállalatát. Ezután felvásárolták a bukott Essential mobilgyártót annak szabadalmai miatt, majd azt hangoztatták, hogy valóban egyedi és különleges dizájnú, észrevétlen működésű termékekkel akarnak jelentkezni.

Forrás: nothing

Azt már lehetett sejteni, hogy az első egy nyáron érkező vezeték nélküli fülhallgató lesz, de most hivatalosan is megerősítették, hogy érkezik a termék, és képek is mutattak arról, hogy milyen dizájnra lehet számítani.

A Concept 1 névre keresztelt koncepció azt mutatja, hogy a belső alkatrészekre szeretné felhívni a figyelmet a gyártó. Ezzel valóban kitűnne a piacon, hiszen általában színes műanyagba csomagolják a fülhallgatókat.

Carl Pei ugyanakkor hozzátette, hogy a Tom Howard dizájnfőnök által összerakott koncepció végül nem jelenik meg kész termékként, ez inkább azt illusztrálja, hogy milyen dizájnban gondolkozik a Nothing: súlytalan, erőfeszítések nélküli és időtlen megoldásokban.