Itt a javítás a Windows 10 nyomtatóhibájára

windows update
Az opcionális frissítés telepítését követően elméletileg nem fog Kék Halált okozni a nyomtatás gombra kattintás
Vágólapra másolva!
Manuálisan kell jóváhagyni az opcionális frissítés telepítését.
Vágólapra másolva!

Súlyos bugot hoztak a Windows 10 támogatott főverzióihoz márciusban kiadott biztonsági frissítések, a telepítésüket követően egyes felhasználók Kék Halál képernyőt kaptak a nyomtatás gombra kattintva. A hiba nem érintett mindenkit, a Microsoft szerint csak a régebbi típusú drivereket használó printerek esetében jelentkezett a hibaképernyő.

Az opcionális frissítés telepítését követően elméletileg nem fog Kék Halált okozni a nyomtatás gombra kattintás Forrás: Origo

Szerencsére a cég most elérhetővé tette a Windows 10 összes támogatott főverziójához a gondot megoldó javítást, így újból életre kelthetőek a kiütött nyomtatók. A telepítése jelenleg nem automatikus, így akinek szüksége van rá, az indítsa el a Gépház alkalmazást, válassza a Frissítés és biztonság részt, majd indítson manuális frissítéskeresést a Windows Update fülön.

Ezután fel fog bukkanni az opcionális frissítés, amely az alatta lévő Letöltés és telepítés feliratra kattintva installálható.

A Windows Update egy idő után jelzi majd, hogy újra kell indítani a számítógépet a javítás telepítésének befejezéséhez, ennek megtörténte után elméletileg minden visszatér a normális kerékvágásba, újból üzemelnek majd az érintett nyomtatók.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!