Neil Druckmann szerint egyes epizódok erősen eltérnek majd az alapanyagtól.

Az IGN jóvoltából friss hírek érkeztek az HBO által berendelt The Last of Us tévésorozat kapcsán. A szérián kreatív igazgatóként és íróként dolgozott, most pedig a tévésorozatos adaptáción íróként és producerként tevékenykedő Neil Druckmann szerint a széria első évada az első videojáték feldolgozása lesz, azonban bizonyos pontokon erősen eltér majd attól.

The Last of Us RemasteredForrás: Naughty Dog

Druckmann szerint ettől nem kell megijedniük a rajongóknak, az eddig megírtak közül egyes kedvenc epizódjai eddig pont azok, amelyek jelentősen eltérnek az eredeti videojáték cselekményétől. A változtatásoknak részben az eltérő médium az oka, másrészt pedig az HBO illetékesei is inkább azt szeretnék, ha az akció helyett a karaktereken és a drámán lenne a hangsúly.

Nemrég kiderült, hogy a sorozat főszereplői Pedro Pascal és Bella Ramsey lesznek, ám a rendezőválasztás ennél is nagyobb meglepetést okozott: a széles körben jelenleg ismeretlen, ám az eddigi munkái alapján rendkívül ígéretes tehetségnek tűnő Kantyemir Balagov kapta meg a munkát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!