Csak alapul veszi a játékot a The Last of Us tévéshow

the last of us remastered naughty dog sony playstation 4
The Last of Us Remastered
Vágólapra másolva!
Neil Druckmann szerint egyes epizódok erősen eltérnek majd az alapanyagtól.
Vágólapra másolva!

Az IGN jóvoltából friss hírek érkeztek az HBO által berendelt The Last of Us tévésorozat kapcsán. A szérián kreatív igazgatóként és íróként dolgozott, most pedig a tévésorozatos adaptáción íróként és producerként tevékenykedő Neil Druckmann szerint a széria első évada az első videojáték feldolgozása lesz, azonban bizonyos pontokon erősen eltér majd attól.

The Last of Us Remastered Forrás: Naughty Dog

Druckmann szerint ettől nem kell megijedniük a rajongóknak, az eddig megírtak közül egyes kedvenc epizódjai eddig pont azok, amelyek jelentősen eltérnek az eredeti videojáték cselekményétől. A változtatásoknak részben az eltérő médium az oka, másrészt pedig az HBO illetékesei is inkább azt szeretnék, ha az akció helyett a karaktereken és a drámán lenne a hangsúly.

Nemrég kiderült, hogy a sorozat főszereplői Pedro Pascal és Bella Ramsey lesznek, ám a rendezőválasztás ennél is nagyobb meglepetést okozott: a széles körben jelenleg ismeretlen, ám az eddigi munkái alapján rendkívül ígéretes tehetségnek tűnő Kantyemir Balagov kapta meg a munkát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!